Youfly.dk
Youfly.dk
Menu
Menu
Rom
Sumatra, den sjette største ø i verden med et areal på 420.000 kvadratkilometer, Sumatra er adskilt af  Malacca strædet, nord-vest for "Øen Java og øst for Borneo, der ligger over strædet Karim.

Øen, skåret i to af linjen i ækvator, sprang til udmærkelse af Chronicles af antikken med navnet "Suvarna Dvipa", der på sanskrit betyder "Guld Ø", på grund af minedrift den ædle mineral, og som De sagde node på det strategiske handel rute mellem Indien og flådestyrker Kina. Efter en indledende fase karakteriseret ved dominans af Indien, kontrol i regionen videre til den arabiske købmænd kom fra Javanesisk kongeriger, som har indført den muslimske religion. I dag befolkningen er delt op i omkring 10 forskellige etniske grupper, blandt hvilke "Bataks" og "Niassans", og den vigtigste religion er islam forblevet.

Besøg Sumatra: et uspolerede sted, hvor gamle traditioner og kulturer overlever beskyttet af enorme skove af teak, ibenholt og bambus beboet af tusinder af forskellige arter af dyr. For alle 1700 kilometer lang, øen er krydses af bjerge "Barisan", som står på skråningen forsigtigt mod havet, hvilket resulterer i lave og sandede kyster, i modsætning til den vestlige side, ned til Det Indiske Ocean afgrund. Indlands-, krydses af mange floder sejlbare ofte inddrives fra store fartøjer, der er hundrede vulkaner, hvoraf 15 stadig er aktive, selv over 3000 meter høje, og repræsenterer reelle naturreservater er enestående i verden.

Kapitalen Medan, som blev grundlagt af holland i den nittende århundrede et par kilometer fra kysten nord-øst, er en ung by og kaotisk, voksede for hurtigt og tilstoppet trafik. Bortset fra nogle store moske i størrelse, byen tilbyder ikke meget i form af turisme, men er på den midterste af de største gummi plantager i Sumatra og tobak, og takket være den havn, er et center af afgørende betydning for økonomien Nationale.

180 km syd for Medan ligger Prapat, en lille by på kysten af Lake Toba, en stor mængde vand af vulkansk oprindelse beliggende i en højde af 800 meter og 450 meter dybe, en oase af fred og ro. I midten af søen stiger øen Samos, nåede i ca 1 time med båd Prapat, stiplede med landsbyer i stil "Batak", hvor beundrer nogle populære traditioner med mere end tusinde års historie, såsom "sigalegale" , en oprindelige dans af marionetter iscenesat i ægteskabet festlighederne, nedsænkning og slappe af i det varme vand i søen og dedikeret sig til at udforske junglen igennem flere baste. Batak kultur er også udsat for en "Brastagi," center på 1300 meter høje beboet af Batak Karo, med et køligere klima end i resten af øen, hvor vegetationen er en blanding af frodige, tropiske planter og planter bjerg, som fyr og gran træer.

Blandt de mange atoller spredt rundt om i omkreds af Sumatra, skiller sig ud for skønhed hvide strande og krystalklare vand til øen Nias. " Om det, ud over at slappe af i skyggen af palmer, du kan beslutte at foretage sonderinger til landsbyer i bjergene indre skæbne, beboet af folk fra kulturer stadig primitive.

I Sumatra der er en lang række festivaler og ceremonier, der ofte falder på forskellige datoer fra år til år: de 'Horas Festival ", normalt i begyndelsen af maj i regionen Lake Toba, Batak er en part med væddeløb heste og væddeløb båd; i samme område i juni, men holdt "Festival i Lake Toba, hvor parallel til løb er afholdt endda krydret markeder og viser fra den originale balletter af sted i regionen" Karo "i slutningen af juli, det kører Det Mejuah-Juah Festival "med musik religiøse ritualer og ceremonier, i begyndelsen af december til" Pematang Purba "holdt" Bintang Rondang Festival, "med simalungun festival for danse med kvinder og børn agghindati smukke kostumer med de lokale.

Klimaet er ækvator, varm, våd fase med monsunen berører nord og syd på forskellige tidspunkter. En nord for regntiden kommer i oktober og varer indtil april, når sommeren begynder i maj og slutter i september; provinser i det sydlige regnen falder med større intensitet i månederne fra december til februar, hvilket ofte kan ikke køre på øen. Begynder derfor ikke anbefales i vintermånederne, foretrækker rejsen mellem maj og september, hvor risikoen for regn er næsten lig nul.


Sumatra
Besøg Sumatra
© copyright 2007-2008 Youyfly.dk                                                                             Har du forslåg og kommentaer  
                                                                                                                                               send en mail til :  
                                                                                                                                        Webmaster@Youfly.dk