Youfly.dk
Youfly.dk
Menu
Menu
© copyright 2007-2008 Youyfly.dk                                                                             Har du forslåg og kommentaer  
                                                                                                                                               send en mail til :  
                                                                                                                                        Webmaster@Youfly.dk
                                                    Madrid
                Book Din Rejse til Madrid her

                                           Afslappende ferie i Madrid

Det er blevet meget nemt at finde billige rejser til Madrid, som er en ung by, hvor underholdning og afslapning kan nydes i en hyggeligt atmosfære.

I Madrid finder man de smukkeste grønne områder, som skaber en harmonisk kombination af grønne og rekreative formål, såsom Casa de Campo, et stort grønt område, der omfatter Parque de Atracciones-Zoo og Aquarium Den Teleférico en tovbane, der tilbyder betagende udsigt over byen, den Aquópolisuno acquapark de største i Europa, og endelig Parque de la tematiske Warnes Bros all'Eurodisney.

ll teleferics er en kabelbane, som starter ved  Moncloa, som er en metro placeret i hjertet af Madrid, Paseo del Pintro Rosales.Den Slutter ved  balkon terrasse til de Rosales del Parque de la Casa de Campo, med en rejse på mere end 2.5 km. Dette er en oplevelse, ikke kun sjov, men også interessant, fordi det giver dig mulighed for at nyde udsigtspunkter fra hovedstadens betagende og se fra en anden synsvinkel nogle af dets vigtigste monumenter såsom Palazzo Reale, den Picasso Tower, den Cathedral, Temple de Debod, og den kunstige sø i parken Casa de Campo. 

Den Aquópolis, beliggende i Villanueva de la Canada, kan nås ad landevejen fra Madrid N. 
Den præsenterer forskellige attraktioner opdelt efter aldersgruppe, der strækker sig fra forskellige typer af vandrutsjebaner.
Naturligvis inde i parken er talrige restauranter og rum, hvor gøre en picnic eller spise et måltid.
De tematiske Parque de la Warnes Bros er nemt nås med tog i 20 minutter fra Atocha station, eller i bil i 15 minutter langs M 30. E 'opdelt i flere forskellige områder til at leve uforglemmelig følelser til mindste (Cartoon Village), men også for voksne (Super Heroes).


Vis stort kort
Rom
Madrid